About Us

"Price is what you pay, value is what you get" 

- Hafeez Azhar, CEO CGO JUICE. 

Kami merupakan memulakan perniagaan dengan membuka kedai vape pada 2014 di Seksyen 7 Shah Alam dengan jenama Cirgaro VapeStore yang sehinggi kini masih beroperasi setiap hari bermula 10 pagi - 10 malam ( termasuk cuti am dan hari ahad). 

Di Cirgaro Vapestore merupakan kedai vape yang tertua di Shah Alam dan lembah Klang dan menawarkan pelbagai barangan berasaskan vape seperti POD , MOD POD , E Juice Salt Nic , HTPC , dan juga FREEBASE dari pelbagai jenama terkemuka lain dari pasaran antarabangsa dan juga Malaysia.  

Akibat dari permintaan pelanggan, Cirgaro Vape Store melancarkan E-Juice FREEBASE mereka sendiri , ST HOP dan REACH dibawah jenama VAPE TERRITORY pada 2015. 

Pada tahun 2016 akibat dari tekanan pasaran yang tidak menentu (Masalah KKM) , 

ST Hop Reach Free Base E-Juice
ST Hop Reach Free Base E-Juice
Vape Territory 
CIRGARO VAPESTORE
Vape Territory E Juice
E-Juice di hentikan pengeluaranya dari pasaran vape di Malaysia sehinggalah ke tahun akhir tahun 2018, CGO Juice dilancarkan bagi menyambung kesinambungan Vape Territory. 

Untuk pengetahuan semua, CGO merupakan nama singkatan kepada CIRGARO dan semua E-Juice yang dikeluarkan oleh Cirgaro Vapestore mengunakan jenama CGO JUICE. 

Dalam pada masa yang sama , pada 2016 - CGO turut melancarkan Modest Fashion Line mereka tersendiri iaitu Cirgaro Apparel. (Di artikel lain kami akan highlight mengenai ini.) 

CGO Juice melancarkan produk yang pertama dengan siri Salt NIc Signature Series yang merupakan E-Juice yang mengunakan teknologi cecair nikotin yang baharu iaitu Salt Nicotine. 

Click sini utk mendalami topik apa itu Salt Nicotine. 

Alhamdullilah Signature series masih mendapat sambutan dari hari pertama dilancarkan sehingga kini. 

Ini disebabkan Signature Series merupakan produk E-Juice yang lahir untuk golongan perokok yang mahu behenti dari masalah merokok. 

Signature Series menawarkan rasa "throat hit" yang lebih mantap berbanding salt nic yang lain dipasaran sehingga kini. 

Tambahan lagi, Salt Nic yang digunakan menawarkan "nicotine delivery" yang sama seperti rokok cuma tanpa "bad side effect" rokok konvesional. 

Kemudian, CGO Juice melancarkan CGO Juice series yang kedua iaitu BubbleGum SALT NIC series selepas itu 2XPC FREEBASE Berryseries , dan yang terbaharu Bubblegum FREEBASE series. 

Untuk pengetahuan semua, Vaporboy Malaysia merupakan satu-satunya pengedar ekslusif CGO Juice. 

Kesemua produk CGO Juice masih in demand dan berstatus ready stock di pengedar kami - Vaporboy Malaysia. 

Terima kasih kami ucapkan kepada peminat-peminat vape di Malaysia khasnya atas sokongan tidak berbelah bagi untuk CGO Juice. 

Kesemua series CGO Juice telah berada diseluruh kedai vape di Malaysia dan turut dijual atas talian di pelbagai website dan marketplace. 

Untuk update terkini mengenai aktiviti CGO setiap hari , layari / Click  social media kami di 

Facebook : CGO Juice Facebook 

Instagram : CGO Juice IG

Tik Tok : CGO Juice Tik Tok

Youtube : CGO Tv